Usluge

Možemo Vam pružiti punu pravnu i administrativnu podršku u vezi svih pravnih i regulatornih stvari. Naše usluge obuhvataju pravno savetovanje u različitim oblastima prava i industrijama.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje/spornu situaciju/ideju, budite slobodni da nas kontaktirate. Odgovorićemo na sva Vaša pitanja u kratkom roku.

Zakažite sastanak: Ponedeljak - Petak od 09:00 to 17:00 časova

Naš tim

Naš tim čine iskusni advokati i stručnjaci iz različitih privrednih grana koji zajedno čine savršen spoj omogućavajući stručnu pravnu podršku i odgovore na sve profesionalne izazove klijenata.

O nama

Advokatska kancelarija PETROVIĆ MOJSIĆ & PARTNERS je privredno orijentisana kancelarija osnovana 2011. godine sa poslovnim sedištem u Beogradu, Republika Srbija.

Naša kancelarija pruža sveobuhvatnu pravnu podršku i poslovno-finansijsko savetovanje fizičkim licima, preduzetnicima, privrednim društvima, udruženjima i drugim organizacijama od momenta osnivanja i tokom njihovog poslovanja.

Advokatske usluge koje nudimo obuhvataju pružanje pravne pomoći, zastupanje pred državnim organima, davanje pravnih saveta na dnevnom nivou, kreiranje poslovne strategije, upravljanje rizikom i politikom sudskih sporova u privrednom društvu.

Prednost našeg tima ogleda se u dugogodišnjem iskustvu i pregovaračkim sposobnostima u raznovrsnim granama privrede, u pronalaženju alternativnih rešenja kao i u kreiranju poslovnih strategija za naše klijente.

Uspešno bavljenje advokaturom dugi niz godina donelo nam je članstvo u ključnim domaćim i stranim privrednim organizacijama. Široka profesionalna mreža saradnika i savetnika garantuje našim klijentima da će dobiti kvalitetne pravne usluge u najkraćem roku. Pravnu podršku Vam pružamo kako u Srbiji tako i u Sloveniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Severnoj Makedoniji u saradnji sa lokalnim partnerskim advokatskim kancelarijama.