Usluge

Možemo Vam pružiti punu pravnu i administrativnu podršku u vezi svih pravnih i regulatornih stvari. Naše usluge obuhvataju pravno savetovanje u različitim oblastima prava i industrijama.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje/spornu situaciju/ideju, budite slobodni da nas kontaktirate. Odgovorićemo na sva Vaša pitanja u kratkom roku.

Zakažite sastanak: Ponedeljak - Petak od 09:00 to 17:00 časova

Naš tim

Naš tim čine iskusni advokati i stručnjaci iz različitih privrednih grana koji zajedno čine savršen spoj omogućavajući stručnu pravnu podršku i odgovore na sve profesionalne izazove klijenata.

Law Office Belgrade

O nama

Advokatska kancelarija PETROVIĆ MOJSIĆ & PARTNERS je privredno orijentisana kancelarija osnovana 2011. godine sa poslovnim sedištem u Beogradu, Republika Srbija.

Naša kancelarija pruža punu pravnu podršku i advokatske usluge fizičkim licima, preduzetnicima, privrednim društvima, udruženjima i drugim organizacijama od momenta njihovog osnivanja. Usluge kancelarije sastoje se u pružanju pravne pomoći, zastupanju pred državnim orgnima, davanju pravnih saveta na dnevnom nivou, kreiranju poslovne strategije, upravljanju rizikom i politikom sudskih sporova u privrednom društvu. Vrednost našeg tima ogleda se u iskustvu i pregovaračkim sposobnostima u raznim privrednim granama, pronalaženju alternativnih rešenja kao i u kreiranju poslovnih strategija i politika za naše klijente.

Naša Kancelarija je član mnogih domaćih i međunarodnih privrednih udruženja i organizacija, što garantuje pružanje kvalitetne i efikasne pravne usluge kroz široku profesionalnu mrežu saradnika i konsultanata.

Pored Republike Srbije, naša Kancelarija pruža pravnu podršku i u zemljama regiona kao što su: Crna Gora, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Severna Makedonija u saradnji sa lokalnim partnerskim advokatskim kancelarijama.